fbpx

Verzenden en retourneren

Wordt mijn bestelling veilig bezorgd?

Wij verpakken onze pakketten zorgvuldig in want het is voor ons belangrijk dat alle producten veilig bij de klant aankomen. Het kan wel zijn dat wanneer je niet thuis bent dat de vervoerder je pakket afgeeft bij buren.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland:
Bij bestellingen vanaf €35,- of meer, waarbij het verzendadres binnen Nederland ligt, verzenden wij de bestelling gratis.Bij bestellingen onder €35,- worden €2,73, €4,00 of €6,75 verzendkosten in rekening gebracht afhankelijk van het gewicht en grootte.
Buiten Nederland:
Bij bestellingen vanaf €75,- of meer, waarbij het verzendadres buiten Nederland, verzenden wij de bestelling gratis. Bij bestellingen onder €75,- worden verschillende verzendtarieven gebruikt.
  • Europa: €4,50 (tot 100 gr), € 13,00 (100 gr t/m 2 kg), €19,50 (> 2 kg)
  • Buiten Europa: €4,50 (tot 100 gr), € 24,30 (100 gr t/m 2 kg), €34,30 (> 2 kg)

Wanneer wordt mijn bestelling thuisbezorgd?

Bestel je op werkdagen vóór 15.00 uur, dan wordt de bestelling de volgende afgeleverd aan de bezorgdienst. Wij streven ernaar om gepersonaliseerde producten binnen 2 tot 3 werkdagen mee te geven aan de bezorgdienst

Waar kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat jouw pakket is overgedragen, krijg je van ons een verzendbevestiging met daarin jouw Track & Trace nummer. Hiermee kun je de status van je order volgen. Dit nummer kun je vervolgens samen met je postcode invullen op de website van PostNL of DPD om je bestelling te volgen totdat deze geleverd is.

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. We verzoeken je om bij je retour het retourformulier te voegen. » RETOURFORMULIER

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele en ongebruikte staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: info@signmysign.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Kan ik gepersonaliseerde producten retourneren?

Gepersonaliseerde producten worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Voordat we het ontwerp omzetten vragen we altijd u om toestemming.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@signmysign.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.