fbpx

Betaalmethoden

Betalingen gaan via Mollie B.V. Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat u betaling veilig wordt overgemaakt. Op uw bankafschrift staat dan ook Mollie of Stg Mollie Payments als u heeft betaald via onze betaalmethoden

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bancontact

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Belgische bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Paypal

PayPal is de meest bekend online wallet en maakt het mogelijk om wereldwijde betalingen te ontvangen. U kunt via PayPal betalen met hun creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- creditcardgegevens.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Klarna

Klarna is een betaalmethode met diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling. Mollie ondersteunt twee van de drie mogelijkheden die Klarna biedt: ‘Achteraf Betalen’ en ‘Gespreid Betalen’.

Creditkaart

Mollie ondersteunt alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken. Op deze website ondersteunen we Visa, Mastercard en Apple Pay

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.